Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Masło czosnkowo - koperkowe

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

masło 6 łyżek
czosnek 8 zabków
koperek
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Masło czosnkowo - koperkowe

do miekkiego masła wciskamy obrany czosnek, dajemy 2 duże szczypty soli i sporo świeżomielonego pieprzu, następnie dodajemy 1 łyzke drobno posiekanego koperku i dokladnie mieszamy. Masło jest dobre do kanapek z wędliną

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

romanrafal
romanrafal 30.01.2014 14:33
smaczne masło
Ada-Gaba 18.08.2012 09:17
pyszne
Wafelek2601 29.11.2011 10:15
takie masełko jest pyszne
Magdalena/26Mooi 11.06.2011 17:41
swietne
jolaxa 02.03.2011 21:48
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak