Racuchy z serem

Racuchy z serem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • żółtego sera

    25 dag
  • mąki

    20 dag
  • ciepłej wody

    130 ml
  • smalcu do smarzenia

    5 łyżek
  • soli

    łyżeczka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Mąkę, wodę i sól starannie wymieszać. Dodać starty ser. Na patelni rozgrzać kilka łyżek smalcu i przy pomocy łyżki stołowej nakładać ciasto. Smażyć z obu stron na złotawy kolor.

Smacznego!!

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Monika192

02.03.2011 13:08
mniam

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat