Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Biwakowa kiełbaśnica

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

parówki 400 g
cebula 2 szt.
rosół warzywny 4 szklanki
papryka mielona
natka pietruszki

Przepis i sposób przygotowania na: Biwakowa kiełbaśnica

Cebulę pokroić w drobną kostkę, parówki w plarerki. Zeszklić razem na tłuszczu, zalać rosołem doprawić papryką i gotować 10min. Przed podaniem posypać obficie zieleniną. Podawać z grzankami z pieczywa tostowego, które wykłada się na talerz i zalewa gorącą zupą.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Andysz 27.12.2012 12:26
mniam mniammm;]
agata1722
agata1722 07.02.2011 10:43
smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak