Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pieczeń wieprzowa

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

łopatka wieprzowa (bez kości) 1,50 kg
sól
pieprz
majeranek

Przepis i sposób przygotowania na: Pieczeń wieprzowa

Mięso umyć, posolić, obsmażyć na silnym ogniu z obu stron i przełożyć do rondla, podlać niewielką ilością wody i dusić do miękkości. Mięso po uduszeniu wyjąć, wyporcjować ułożyć na talerzu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kanu83 25.10.2011 18:26
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak