Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Dip cieciorkowy

2.0
(10)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

cieciorka 0,5 kg
cebula 1
oliwa 150 ml
cytryna 1
czosnek 1
natka pietruszki 1
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Dip cieciorkowy

Cieciorkę zagotować, cebulę drobno posiekać i podsmażyć na oliwie. Czosnek i natkę posiekać, połączyć cieciorkę z sokiem z cytryny, czosnkiem, natką i oliwą. Doprawić dip solą i pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

magical66 09.01.2011 13:10
z cieciorki lubie sałatkę

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak