Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

RYba w winogronach

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

śledź 6
cytryna 3
oliwa 250 ml
sól
pieprz
koper włoski

Przepis i sposób przygotowania na: RYba w winogronach

Śledzie dokładnie umyć i oczyścić, pokropić sokiem z cytryn. Rybę natrzeć oliwą i włożyć plastry kopru włoskiego. Rybę zawinąć w liście winogron i spiąć. Piec w piekarniku przez 20min w temp 180st.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

piter 06.10.2011 00:00
tak jeszcze nie jadłem
traktorek 18.07.2011 19:23
bardzo ciekawe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak