Składniki:
cukier puder | 5 łyżek |
galaretka agrestowa | 1 szt |
jagody | 2 łyżki |
biszkopty okrągłe | 1 opakowanie |
Żelatyna wieprzowa Prymat | |
galaretka truskawkowa | 1 szt. |
twaróg | 1 kg |
cukier puder | 5 łyżek |
galaretka agrestowa | 1 szt |
jagody | 2 łyżki |
biszkopty okrągłe | 1 opakowanie |
Żelatyna wieprzowa Prymat | |
galaretka truskawkowa | 1 szt. |
twaróg | 1 kg |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: