Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa koperkowa z ryżem

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

koperek posiekany 4 łyżki
marchewka 2 sztuki
ryż 10 dag
masło 1 łyżka
śmietana słodka 0,5 szklanki
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa koperkowa z ryżem

Ryż ugotować włożyć do 0,5l osolonej wody, chwile gotować, dodać utartą marchew i posiekany koperek, ugotować do miękkości. Do zupy dodać masło, śmietankę, przyprawić solą do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IlonaAlbertos 22.09.2013 11:25
Apetyczna i pachnąca koperkiem.
Katarzyna59 07.05.2013 13:52
świetny przepis
jeta72 25.05.2012 11:24
pyszna :-)
Margo1 07.01.2011 12:59
bardzo delikatna i dobra na brzuszek, nawet dla malucha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak