Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zapiekane bułeczki

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kajzerka
jajko
wędlina
groszek
tuńczyk
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Zapiekane bułeczki

Z kajzerek ściąć wierzchy i wydrążyć środki. Ścięte kapelusze posmarować delikatnie masłem, to samo zrobić z wnętrzem kajzerki. Następnie dodać ulubione wypełnienie. U nas jajko wbite do bułki ze szczypiorkiem i posypane startym żółtym serem. Wkładamy do piekarnika nagrzanego do ok. 200 st. C i zapiekamy przez 15 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

patusia 07.01.2011 02:12
Bułeczka wygląda bardzo apetycznie. Aż nabrałam na nią teraz ochoty :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak