Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

kalarepa nadziewana ryżem w sosie pomidorowym

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kalarepa 4 sztuki
ryż 1 torebka
sos pomidorowy 1 opakowanie

Przepis i sposób przygotowania na: kalarepa nadziewana ryżem w sosie pomidorowym

Ryz gotujemy przygotowujemy sos według przepisu, z kalarepy odrywamy liście dokładnie myjemy, wydrązamy miąższ , ryz mieszamy z sosem napełniamy nim kalarepe,, wkładamy do piekarnika pieczemy 20 minut

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Andysz 28.10.2012 10:05
swietna propozysja;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak