Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Dip z orzechów

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

orzechy włoskie 10 dkg
majonez 10 dkg
seler naciowy 10 dkg
sok z połówki cytryny
sól do smaku
pieprz do smaku
serek homogenizowany 10 dkg

Przepis i sposób przygotowania na: Dip z orzechów

Seler myjemy i kroimy na kawałki, a orzechy obieramy z łupin. Następnie wszystkie składniki miksujemy i doprawiamy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

traktorek 20.11.2011 13:49
pycha
Seba 18.11.2011 09:23
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak