Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pierogi serowe

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

ciasto francuskie 1 kg
jajko 6
masło 300 g
ser owczy 300 g
ser kozi 150 g

Przepis i sposób przygotowania na: Pierogi serowe

Jajka ubić, dodać kawałki sera. Ciasto rozwałkować i pokroić na kwadraty, posmarować rozpuszczonym masłem. Na cieście ułożyć farsz, sklejamy pierogi. Piec 45min w 150st.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

goofy9 23.11.2011 11:41
ciekawe, bardzo bardzo serowe
piter 06.10.2011 00:02
fajny pomysł

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak