Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Cielęcina pieczona

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

cielęcina 1,30 kg
masło 0,05 kg
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Cielęcina pieczona

Mięso umyć, usunąć kości, posolić, popieprzyć. Pergamin posmarować masłem, owinąć cielęcinę, ułożyć w brytfannie i upiec w piekarniku. Upieczoną cielęcinę lekko ostudzić i krajać w plastry.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ela15 02.09.2011 13:59
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak