Pstrąg z Grila w pietruszce czosnku i kolendrze

Pstrąg z Grila w pietruszce czosnku i kolendrze

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gr

kg

gramów

ml

duża łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • pstrąg bez głowy i wnętrzności

    4 sztuki
  • pietruszka zielona

    1 pęczek
  • kolendra cała

    1/4 łyżeczki
  • czosnek świerzy

    2 ząbki
  • oliwa z oliwek

    2 łyżki
Wyślij składniki na:
Listonic
promotion_img Reklama na dziś

Sposób przygotowania

Siekamy pietruszkę, dodajemy zgnieciony czosnek i kolendrę i zagniatamy wszystko razem z oliwą.

Wsadzamy do środka pstrągów i układamy na grilla na tackach foliowych. Pieczemy 15 minut z każdej strony.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Wiesława1

24.03.2012 12:36
pyszny

Marta98

20.12.2010 20:42
super

anja3107

09.08.2010 14:37
musi być smaczny ;-)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat