Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pstrąg z Grila w pietruszce czosnku i kolendrze

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pstrąg bez głowy i wnętrzności 4 sztuki
pietruszka zielona 1 pęczek
Kolendra cała Prymat 1/4 łyżeczki
czosnek świerzy 2 ząbki
oliwa 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Pstrąg z Grila w pietruszce czosnku i kolendrze

Siekamy pietruszkę, dodajemy zgnieciony czosnek i kolendrę i zagniatamy wszystko razem z oliwą.

Wsadzamy do środka pstrągów i układamy na grilla na tackach foliowych. Pieczemy 15 minut z każdej strony.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Wiesława1 24.03.2012 12:36
pyszny
Marta98 20.12.2010 20:42
super
anja3107 09.08.2010 14:37
musi być smaczny ;-)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak