Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Szpajza

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

jaja 4
cukier 4 łyżki
kawa rozpuszczalna 1 łyżka (do wyboru) lub
cytryna 1 do wyboru) lub
kakao 2 łyżki (do wyboru)
Żelatyna wieprzowa Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Szpajza

Zoltka wymieszac z cukrem, kawa lub sokiem z cytryny lub kakao. Chwile ubijac. Dodac ubite bialka i wymieszac. Zelatyne zalac odrobina wrzatku i schlodzic. Dodac do calosci i dobrze wymieszac. Schlodzic cala mase.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

SyMiki 16.08.2011 23:49
pychotka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak