Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z fasolki, korniszonów i jajek

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ziemniaki ugotowane 2 szt.
jajko ugotowane na twardo 5 szt.
fasolka szaragowa 20 dag
korniszony 4 szt.
majonez 3 łyżki
sól do smaku
pieprz do smaku
cebula 1 szt.

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z fasolki, korniszonów i jajek

Ziemniaki i jajka obrać. Pokroić w kostkę. Fasolkę pokroić w małe kawałki. Korniszony drobno posiekać. Cebulkę obrać, zetrzeć na tarce lub drobno pokroić. Sparzyć.
Wszystkie składniki wymieszać, dodać majonez. Na koniec doprawić do smaku solą i pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Misiabe 14.05.2011 20:17
Super wygląda a jeszcze lepiej smakuje!!
ronald88 10.04.2011 13:32
pychotka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak