Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Koreczki z ogórka i pastą z halibuta

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

łyżka posiekanego koperku 1
twaróg 20 dag (śmietankowy)

Przepis i sposób przygotowania na: Koreczki z ogórka i pastą z halibuta

Wędzonego halibuta rozdrobnić i zmiksować wraz z twarogiem. Dodać koper i ewentualnie przyprawić. Jeśli pasta jest zbyt gęsta dodać śmietany. Ogórka obrać ze skórki, pokroić na plastry o grubości około 7 mm, oprószyć solą i pieprzem, ułożyć na papierowym ręczniku aby obsączyły się z wydzielanego soku. Używając szprycy lub rękawa cukierniczego nakładać na każdy plaster ozdobny kopczyk z masy serowo halibutowej. Schłozic przed podaniem

Smacznego:)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Izabela28 03.11.2010 20:02
Wyśmienite:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak