Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kanapki z boczkiem i serem na gorąco

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

chleb tostowy 7 kromek
masło 2 łyżki
ser żółty 15 dag
boczek wędzony 15 dag
ketchup

Przepis i sposób przygotowania na: Kanapki z boczkiem i serem na gorąco

Każdą kromkę posmarować masłem. Boczek i ser pokroić na plastry. Na każdą kromkę chleba tostowego położyć plasterek boczku i plasterek sera. Tak przygotowane kanapki położyć na blaszkę i wstawić do nagrzanego piekarnika do 190 stopni, szybko zrumienić. Podawać z ketchupem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Bernadeta 03.01.2014 12:05
jemy takie kanapki-pycha
Agnik 29.06.2011 13:55
super
Monika193
Monika193 06.01.2011 09:01
oj , już mam ochotę
Iwona51
Iwona51 06.01.2011 00:17
same pyszności

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak