Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Nadziewane pomidory

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pomidory duże 8 szt
jajko ugotowane na twardo 2 szt
szynka konserwowa 15 dag
natka pietruszki
groszek konserwowy
majonez
sól i pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Nadziewane pomidory

Pomidory sparzyć. Obciąć czubki i wydrążyć środki. Posypać przyprawami. Jaja, natkę pietruszki i szynkę pokrojoną łączymy z groszkiem i majonezem, a na koniec doprawiamy do smaku. Napełniamy pomidory i przykrywamy czubkiem, który wcześniej odcieliśmy.Pomidory układać na talerzyku wyłożonym sałatą.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

RenataZ-et 23.10.2012 14:35
pycha
agata1722
agata1722 23.02.2012 21:49
i super...
anja3107 13.06.2011 09:48
na pewno smaczne
Ewa111 04.04.2011 18:14
super śniadanko ,chociaż i na kolację tez można podać takie pomidorki z nadzieniem
m1monika 06.01.2011 19:04
brzmi bardzo apetycznie :-)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak