Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Farsz na pierogi z kiszonej kapusty i pieczarek

3.0
(15)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

pieczarki 50 dkg
cebula 1 sztuka
Pieprz czarny mielony Prymat do smaku
Kucharek przyprawa uniwersalna do smaku
kapusta kiszona 1 kg

Przepis i sposób przygotowania na: Farsz na pierogi z kiszonej kapusty i pieczarek

Kiszoną kapustę drobno pokroić ugotować. Dobrze odcisnąć. Pieczarki drobno pokroić udusić na cebulce. Wszystko wymieszać przyprawić do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Maniek2 20.02.2013 10:06
super
Andysz 15.11.2012 16:45
nie tylko na wigilię;]
MagdaXXX 07.11.2012 17:44
najlepsze są pierożki z kapustką i pieczareczkami !!uwielbiam
Dorian 02.11.2012 21:22
pycha
IKrakowianka 23.08.2012 15:21
pycha
Anna152 01.07.2012 08:28
pycha
kanu83 30.05.2012 12:48
super
Grazyna0211 31.12.2011 17:12
pyszny
kate.500 07.12.2011 08:29
pycha
Kopiko1983 07.12.2011 07:17
Farsz - pierwsza klasa! Mniam...
Henryka2 13.08.2011 08:14
Jak nie Twoje zdjęcie to czemu do usunięcia nie zgłaszasz?! Ty też dodajesz innym zdjęcia nie przedstawiające ich potrawy.
anja3107 13.07.2011 22:22
fajny
Mati13 06.07.2011 11:53
pyszne
m1monika 04.05.2011 13:09
super!!!
kotlet 15.04.2011 23:21
pyszności
jolaxa1 07.01.2011 19:41
super
gacopierz23 28.06.2010 15:37
Przepis mój ale fotka nie :(
ika1 23.05.2010 16:20
tak, tak lubie,a jak wyjda mi tak jak na zdjeciu, to nawet sama zrobie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak