Farsz na pierogi z kiszonej kapusty i pieczarek

Farsz na pierogi z kiszonej kapusty i pieczarek

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gram

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • pieczarki

    50 dkg
  • cebula

    1 sztuka
  • pieprz czamy mielony Prymat

    do smaku
  • Kucharek - uniwersalna

    do smaku
  • kapusta kiszona

    1 kg
Wyślij składniki na:
Listonic
promotion_img Reklama na dziś

Sposób przygotowania

Kiszoną kapustę drobno pokroić ugotować. Dobrze odcisnąć. Pieczarki drobno pokroić udusić na cebulce. Wszystko wymieszać przyprawić do smaku.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (18)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Maniek2

20.02.2013 10:06
super

Andysz

15.11.2012 16:45
nie tylko na wigilię;]

MagdaXXX

07.11.2012 17:44
najlepsze są pierożki z kapustką i pieczareczkami !!uwielbiam

Dorian

02.11.2012 21:22
pycha

IKrakowianka

23.08.2012 15:21
pycha

Anna152

01.07.2012 08:28
pycha

kanu83

30.05.2012 12:48
super

Grazyna0211

31.12.2011 17:12
pyszny

kate.500

07.12.2011 08:29
pycha

Kopiko1983

07.12.2011 07:17
Farsz - pierwsza klasa! Mniam...

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat