Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Farsz do pierogów z kapustą słodką

3.0
(13)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusta biała 50 dkg
cebula 10-20 dkg
Pieprz czarny mielony Prymat do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Farsz do pierogów z kapustą słodką

Kapustę drobno poszatkować ugotować. Gdy jest ostudzona dokładnie odcisnąć. Cebulę drobno pokroić zeszklić. Kapustę z cebulą wymieszać dodać przyprawy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Andysz 15.11.2012 16:45
mniam mniam;]
IKrakowianka 19.10.2012 20:13
super
caralajna 13.08.2012 09:32
takich nie jadłam, na pewno smakują
Anna152 18.07.2012 08:54
na pewno smaczny
Mariusz10 05.05.2012 19:19
smaczny
Grazyna0211 15.02.2012 09:58
lubię takie pierożki
Ewelina38 07.02.2012 14:01
uwielbiam takie pierożki
Ania67 09.01.2012 21:22
super
kate.500 01.01.2012 15:21
pychotka
jasiek 21.12.2011 11:27
ciekawe
Dorian 15.11.2011 11:37
super farsz
Henryka2 13.08.2011 08:11
A na zdjęciu nie farsz, ale pierogi i to z czerwonym, najprawdopodobniej truskawkowym farszem....
kanu83 06.08.2011 15:31
super
traktorek 08.05.2011 14:05
pyszności
MAR3STA 03.05.2011 18:12
pycha!
ika1 23.05.2010 16:18
czy masz przepis na farsz z miesem?

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak