Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka rosyjska

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

łazanek 100 g
zielonej fasoli szparagowej 100 g
groszku konserwowego 100 g
kaparów 3 łyżki
jajko 3
majonez 4 łyżki
octu z białego wina 2 łyżki
sól - -
pieprz - -

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka rosyjska

Ugotować makaron.Fasolę ugotować i pokroić na kawałki długości 2 cm. Jajka ugotować na twardo i polroić w cząstki. Majonez utrzeć z octem z białego wina, solą i pieprzem. Wszystkie składniki połączyć z sosem. Ozdobić jajkami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak