Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

babka budyniowa z orzechami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

orzechy mielone 100 gram
budyń śmietankowy 3 opakowania
mąka 6 łyżek
jajko 6 sztuk
cukier 1 szklanka
proszek do pieczenia 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: babka budyniowa z orzechami

Jajka ubijamy z cukrem, dodajemy budynie , makę i proszek mieszamy dodajemy orzechy ponownie mięszamy ,wylewamy do formy pieczemy 30 minut

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Juleczka20 22.03.2012 09:51
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak