Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

babka budyniowa z rodzynkami

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

rodzynki 100 gram
budyń śmitankowy 3 opakowania
jajko 6 sztuki
mąka 6 łyżki
cukier 1 szklanka
proszek do pieczenia 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: babka budyniowa z rodzynkami

Jajka ubijamy z cukrem, dodajemy budynie , makę i proszek mieszamy , dodajemy rodzynki wylewamy do formy pieczemy 30 minut

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

LuKaSz4761 11.11.2011 09:22
super przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak