Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sos cesarzowej

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

majonez 1 szklanka
cebula dymka ze szczypiorkiem 8 sztuk
masło 1 łyżka
pieczarki 4 sztuki
białko gotowane 1 sztuka
nac selera
przyprawy
wino białe wytrawne 4 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Sos cesarzowej

Cebulki posiekać, podsmażyć na maśle, wystudzić. Pieczarki pokroić w paseczki razem z białkiem, połączyć z majonezem, cebulą, winem i nacią selera. Doprawić do smaku.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kasiazur 07.01.2012 14:17
mniam
Lidia6 17.12.2011 18:44
pycha
Wiesława1 27.11.2011 08:30
ciekawe
motomaniak 01.06.2011 12:28
fajna nazwa
Ela15 15.05.2011 18:26
ciekawe
Krystyna32 04.03.2011 17:48
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak