Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasteryzowany groszek

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

groszek zielony 1 kg
sól 1 łyzeczka
cukier 1 łyżeczka
woda 2 szklanki
Kwas cytrynowy Prymat 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: Pasteryzowany groszek

Groszek obgotować ok. 2-3 minuty, odcedzić, przełożyć do słoików i zalać przegotowaną wodą z solą, cukrem i kwaskiem cytrynowym. Słoje pasteryzować ok. 80 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Motorek 11.07.2012 12:40
fajny
Monika193
Monika193 09.07.2011 23:35
super
Karolcia12 09.06.2011 22:08
świetny pomysł

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak