Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

bułka czosnkowa z grila

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

czosnek 2 ząbki
masła 1 łyżka
sól 1 łyżeczka
żołty starty ser 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: bułka czosnkowa z grila

Bułkę naciąć w poprzek co ok. 1 cm, głęboko, ale nie do końca, aby bułka stanowiła całość. Masło utrzeć, dodać utarty z solą czosnek oraz ser- wymieszać.. masłem smarować co drugą kromkę. Bułkę owinąć w folię aluminiową i ułożyć na grillu na ok. 20 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

rzenia15 05.01.2011 22:31
fajny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak