Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

sos z sera pleśniowego

3.0
(17)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

ser pleśniowy 40 g
majonez 1,5 szklanki
sok z cytryny 1 łyzka
sól
pieprz
oregano

Przepis i sposób przygotowania na: sos z sera pleśniowego

Roztopić ser w rondlu z podwójnym dnem, następnie wlać do miski do ucierania, wymieszać z majonezem, sokiem cytrynowym, przyprawami. Ochłodzić

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

pacpaw 06.01.2011 01:41
na jakim serze pleśniowym to jest? typu camembert czy te z niebieską pleśnią?

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak