Składniki:
jaja | 5 szt |
masło | 15 dag |
cukier puder | 1 szklanka |
budyń waniliowy | 1 szt |
aromat rumowy | 0,5 łyżeczki |
rodzynki | 5 dag |
Skórka pomarańczowa kandyzowan | 2 łyżki |
masa makowa | 1 puszka |
tłuszcz do formy | |
twaróg | 50 dag |
jaja | 5 szt |
masło | 15 dag |
cukier puder | 1 szklanka |
budyń waniliowy | 1 szt |
aromat rumowy | 0,5 łyżeczki |
rodzynki | 5 dag |
Skórka pomarańczowa kandyzowan | 2 łyżki |
masa makowa | 1 puszka |
tłuszcz do formy | |
twaróg | 50 dag |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: