Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Masa orzechowa do tortu lub piernika

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cukier 2 szklanki
jajko 4 SZT
masło 0,5 KOSTKI
cytrynka 1 szt
woda 3 lyzki
orzeszki ziemne 250 siekane

Przepis i sposób przygotowania na: Masa orzechowa do tortu lub piernika

Wszystkie skladniki dobrze wymieszac, gotowac razem na ogniu mieszajac, az bedzie widac dno garnka podczas mieszania.
Goracym przekladac tort lub piernik

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Fiffi 29.09.2012 23:13
ciekawe
Misiakova 23.05.2012 08:02
mnaim
mala2021 25.12.2011 06:39
pyszna
misia53 25.09.2011 15:50
wypróbuję
marzencia2007 05.05.2011 17:20
super masa :)
jolaxa1 20.01.2011 21:47
pyycha
adam1f 19.01.2011 23:55
wyprobuje
aginaa 15.01.2011 18:45
mmmmm pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak