Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z rzodkiewek z jajkami

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

rzodkiewka 2 pęczki
jajko ugotowane na twardo 2 szt
cebula dymka ze szczypiorkiem 4 szt
sałata pekińska 1/3 szt
natka pietruszki 2 łyżki
majonez 3 łyżki
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z rzodkiewek z jajkami

Jajka pokroić w kostkę, kapustę poszatkować, rzodkiewki pokroić w talarki i cebulkę drobno posiekać razem ze szczypiorem. Wszystkie produkty połączyć z majonezem, przyprawić solą i pieprzem do smaku, posypać zieleniną.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IlonaAlbertos 08.08.2013 22:22
Apetyczna i kolorowa.
alaaa 09.05.2011 22:24
z jajkami jeszcze nie jadłam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak