Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sos czekoladowy

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

łyzka budyniu czekoladowego :)

Przepis i sposób przygotowania na: Sos czekoladowy

Wykonanie:
Budyń z dodatkiem kakao rozmieszać w małej ilości zimnej wody,wlać do wrzącego mleka, gotować dwie minuty, ostudzić. Dla podniesienia smaku można dodać łyżeczkę rumu. Podawać do budyniu, owoców deserów.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Krzysztof42 25.11.2011 15:51
smaczny i zdrowy
irena13 21.05.2010 18:49
nie no ja się zdenerwuje, nie dodaje mi wszystkich składników, dlatego będę pisała je w przyrządzaniu. a do sosu:szklanka mleka,łyżeczka kakao, 3 łyżki cukru,łyżka rumu+ to co się dodało w składnikach.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak