Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

warkocz z karkówki

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

Musztarda sarepska Prymat 2 łyżki
olej 1 szklanka
cytryna 1 sztuk
czosnek 1 ząbek
pieprz do smaku
karkówka 1 bez kości

Przepis i sposób przygotowania na: warkocz z karkówki

Karkówkę pokroić w jedno centymetrowe plastry . Plastry ponacinać wzdłuż trzy razy i zapleść warkocze . Z pozostałych składników przyrządzić marynatę .Warkocze namoczyć w marynacie włożyć do lodówki i odczekać kilka godz .Smażyć przykryte w piekarniku około 45 min , pod koniec smażenia odkryć .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

lucyna8 19.04.2013 10:22
no no nie ciekawie wygląda
krzysztof40 14.04.2013 08:29
Bardzo smaczne !
iknkirke 05.03.2012 11:51
super
cukiereczek 29.12.2011 17:32
lubię
wolochski 11.12.2011 21:28
super
stokrotka 30.07.2011 21:24
super
IZABELA29 26.07.2011 19:48
super smacznie
dorotka0000025 24.02.2011 13:02
fajnie wyglada
Ela20 05.02.2011 13:30
smakowicie wygląda :)
krzysztof40 02.02.2011 06:50
też tak uważam
nero 02.02.2011 06:48
wczoraj jadłem - super
ziutula
ziutula 23.01.2011 00:52
pomysłowy wygląd mięcha..
Mariposas 17.01.2011 20:00
Kiedyś spróbuję
Danuta8 11.01.2011 08:56
bardzo smaczne
nero 06.01.2011 05:45
mnie też smakuje
krzysztof40 06.01.2011 05:41
Super przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak