Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

roladki cielęce z grilla

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

musztarda 2 łyżki
papryka czerwona
por
pomidorki koktajlowe 5 szt.
zioła 1 łyżka
sól
pieprz
cielęcina bez kości 1/2 z udźca
orzechy włoskie 4 mielone

Przepis i sposób przygotowania na: roladki cielęce z grilla

mięso umyć pokroić na plastry i lekko rozbić,posypać solą i pieprzem,paprykę umyć i pokroić w paski,por wzdłuć na połowę,każdy plaster mięsa posmarować musztardą położyć pasek papryki,posypać orzechami i ziołami,ściśle zawinąć owijającpaskami pora,każdą roladkę przekroić na dwa krążki,nadziewać razem z pomidorkami i piec 20min.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IKrakowianka 14.03.2011 22:01
Świetne na grilla

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak