Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Śledzie z kolendrą

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

matyjasy 1 kg
Kolendra cała Prymat
Musztarda sarepska Prymat
sok z cytryny
cebula

Przepis i sposób przygotowania na: Śledzie z kolendrą

Odmoczone śledzie z jednej strony posypać kolendrą i posmarować musztardą, a z drugiej dać ugotowaną cebulę (drobno pokrojoną) i skropić sokiem z cytryny lub lekko octem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ziutula
ziutula 17.01.2012 00:52
fajne śledzie...
Dorian 04.10.2011 10:09
zapewne pyszne
Grażyna13 21.04.2011 15:27
Super !
romanrafal
romanrafal 08.03.2011 15:37
pycha
pacpaw 12.01.2011 12:03
potwierdzam, że kolendra wspaniale komponuje się ze śledziami. Ja używam tylko roztartej
Mirka-Ludomila 06.01.2011 11:53
proste i smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak