Składniki:
gęsta śmietana | 5 łyżek |
czosnek drobnostarty | 3 ząbki |
świeże listki tymianku | 2 łyżki |
pieprz | do smaku |
francuskie ciasto | 1/2 opakowania |
rzodkewki pokrojone w plastry | 1 garść |
oliwa | 2 łyżki |
parmezan | 5 starty |
gęsta śmietana | 5 łyżek |
czosnek drobnostarty | 3 ząbki |
świeże listki tymianku | 2 łyżki |
pieprz | do smaku |
francuskie ciasto | 1/2 opakowania |
rzodkewki pokrojone w plastry | 1 garść |
oliwa | 2 łyżki |
parmezan | 5 starty |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: