Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sos selerowy

2.0
(4)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

seler 2 szt
bulion warzywny 4 szklanki
natka pietruszki 4 łyzki
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Sos selerowy

Umyty seler pokroić i ugotować do miękkości w bulionie warzywnym. Ugotowany seler zmiksować, doprawić solą i pieprzem, wymieszać z posiekaną pietruszką. Sos podawać do dań mięsnych.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

olkaaa 12.10.2013 10:11
wygląda ciekawie
Motorek 13.07.2012 08:29
fajny
mehia 02.04.2011 19:57
ciekawe
mehia 02.04.2011 19:57
ciekawe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak