Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z wątróbki

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wątroba 40 dag
cebula 2 małe
ser ostry żółty 10 dag
tłuszcz do smażenia
masło 5 dag.
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z wątróbki

Wątrobę pokroić na kawałki, usmażyć na rozgrzanym oleju, pod koniec dodać kilka łyżek wody i poddusić aż będzie miękka. Cebulę obrać i pokroić w talarki a następnie dodać do wątroby. Wystudzoną wątrobę i cebulę zemleć. Dodać masło, starty ser, sól oraz pieprz, wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ela15 20.09.2011 18:21
fajne
smakoszek 26.06.2011 11:27
Pyszna:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak