Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ogórek nadziewany tuńczykiem

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

ogórek 2 sztuki
tuńczyk w sosie własnym 20 dkg
majonez 5 łyżek
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Ogórek nadziewany tuńczykiem

Ogórek przekroić na pół, a każdą połówkę wzdłuż. Wydrążyć środek. Tuńczyka wymieszać z majonezem, doprawić do smaku i nałożyć do środka ogórka.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Seba 14.11.2011 15:16
super
Iwona51
Iwona51 08.06.2011 22:08
fajny pomysł

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak