Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

farsz z jajek

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

jajko 5 sztuk
cebula 1 SZTUKA
masło 1 ŁYŻKA
śmietana 4 łyżki
Bułka tarta klasyczna Prymat 1 ŁYZKA
anchois

Przepis i sposób przygotowania na: farsz z jajek

Cebulę obrać, opłukać, posiekać, przesmażyć na maśle. 4 jajka ugotować na twardo, ostudzić, obrać i posiekać. Filety anchois posiekać. Wymieszać jajka, filety, cebulę i tartą bułkę. Dodać 1 surowe jajko, śmietanę, doprawić solą oraz pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak