Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

\"Bigos\" z parówek i pieczarek

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

parówki 10 szt.
pieczarki 0,5 kg
cebula 2 szt.
przyprawa do potraw Kucharek do smaku
sos pomidorowy do smaku
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: \"Bigos\" z parówek i pieczarek

Parówki i pieczarki pokroić w talarki, cebulę pokroić w pół plastry. Cebulę wrzucić do rondla i podsmażyć na złocisty kolor, dodać pokrojone parówki i pieczarki, doprawić Kucharkiem i gotować na małym ogniu w razie potrzeby dolewając wody. Na koniec dodać trochę sosu pomidorowego lub na talerzu można sobie potrawę polać ketchupem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak