Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Lekkie ciasteczka orzechowe

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

białko 4 szt
cukier 25 dag
orzechy włoskie 30 mielone

Przepis i sposób przygotowania na: Lekkie ciasteczka orzechowe

Białka ubijamy z cukrem na sztywną pianę, powoli- stopniowo dodajemy orzechy i delikatnie mieszamy.
Wykładamy łyżką na blaszkę wyłożoną papierem. Pieczemy około 10 minut 1 temp. 180 stopni.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

magical66 04.11.2011 19:23
super
piotereq 24.10.2011 09:17
pyszne
calliope 15.10.2011 08:58
świetne ciasteczka
barbara11561 23.06.2011 08:42
Pyszniutkie:)
kanu83 16.05.2011 16:58
daj jedno:)
Rybciia 05.05.2011 18:38
smaczne :-)
iga2 17.04.2011 15:21
super
Edyta38 14.04.2011 17:28
smaczne
Justyna Jussstiii 04.04.2011 15:10
super
IKrakowianka 02.04.2011 14:44
pyszne ciasteczka
Ewelina38 02.04.2011 12:24
fajniutkie ciasteczka :)
AgaS10 09.03.2011 20:08
świetne:)
mysza666 01.03.2011 21:20
O jakie fajne ciastka...mam w domu orzechy, to może zrobię:)
mala2021 17.02.2011 10:34
ciekawe jak smakuje...trzeba spróbowac
Kopiko1983 24.01.2011 06:42
Słodko brzmi :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak