Przepis i sposób przygotowania na: imbirowy schab
Rozgrzać piekarnik do 180 st C , a mięso obsmażyć z każdej strony na mocno rozgrzanym oleju, przełożyć do formy i piec około 50 minut co jakiś czas polewając marynatą
schab bez kości | 1 kg |
woda | 2 szkl |
sól | 1 łyżka |
cukier | 2 łyzki |
ciemny sos sojowy | 1 łyżka |
anyż | 2 gwiazdki |
olej | 1/4 szkl |
Pieprz czarny grubo mielony Prymat | 1 łyżeczka |
imbir świeży | 2 łyżki |
Liść laurowy suszony Prymat | 1 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: