Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ryba w papilotach

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cebula 2 sztuki
pomidor bez skóry 2 sztuki
marchew 2 sztuki
zielona papryka (świeża) 1 sztuka
seler naciowy 3 łodygi
natka pietruszki 3 gałązki
ryba 4 kawałki
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Ryba w papilotach

Cebulę, natkę i seler posiekać, pomidora, paprykę i marchewkę drobno pokroić w kostkeczką. Piekarnik nagrzać do 250 stopni. Warzywa doprawić solą i pieprzem. Rybę i warzywa ułożyć na folii aluminiowej. Dokłądnie zamkąć papiloty i piec 10 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak