Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka po staropolsku

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

sałata 1 główka
koperek do dekoracji
śmietana kwaśna 2 szklanki
sól do smaku
pieprz do smaku
jajko ugotowane na twardo 2 sztuki

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka po staropolsku

Sałatę umyć, opłukać i rozerwać na mniejsze części. Umieścić ją w misce. Jajka obrać i pokroić na mniejsze kawałki, dodać je do sałaty. Śmietanę doprawić solą i pieprzem do smaku. Pzygotowaną śmietaną zalać sałatę z jajkami. Przed podaniem posypać koperkiem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak