Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pierś na porach

2.0
(9)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pierś z kurczaka duża 1 szt
Przyprawa do kurczaka złocista skórka Prymat 1 szt
Por duży 1 szt
majone 3 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: pierś na porach

pora kroimy w grubsze krążki, układamy na dnie naczynia żarododpornego. Następnie pierś kroimy w większe kawałki (kwadraty) obsypujemy przyprawą do kurczaka i/lub vegettą. Kawałki piersi układamy w naczyniu na porach. całość smarujemy majonezem. Wkładamy do pieceyka piczemy ok 50 minut w temp. 180-190 stopni

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

NatalkaC 28.02.2015 22:11
próbowałam bardzo dobre;)
gosiag 21.02.2015 22:26
bardzo dobre
monika141 29.11.2011 20:12
fajny przepis
Tomasz17 20.03.2011 15:10
smaczne :)
stasiozw 08.01.2011 09:27
fajny przepis muszę wypróbować

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak