Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Puree z bakłażana

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pomidor 1 sztuka
bakłażan 1 sztuka
Zioła prowansalskie suszone Prymat 1 łyżka
czosnek 2 ząbki

Przepis i sposób przygotowania na: Puree z bakłażana

Pomidora i bakłażana pokroić w kostkę. Gotować na parze 20 minut, potem zmiksować. Dodać posiekany drobniutko czosnek i zioła prowansalskie. Podawać schłodzone.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gusia1000 14.10.2011 16:35
Zrobię to na pewno.
Jolanta40 31.03.2011 08:42
z bakłażana jeszcze nie jadłam
RenataZ-et 04.01.2011 12:04
Ooo fajne!! Lubię takie eksperymenty :)
Iwona51
Iwona51 04.01.2011 11:35
super przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak