Składniki:
kupusta włoska | 25 dkg |
włoszczyzna | 1 pęczek |
bulion | 3/4 litra |
olej do smażenia | |
natka pietruszki | 1 pęczek |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
gałka muszkatołowa | szczypta |
karkówka | 1/2 wieprzowa |
kupusta włoska | 25 dkg |
włoszczyzna | 1 pęczek |
bulion | 3/4 litra |
olej do smażenia | |
natka pietruszki | 1 pęczek |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
gałka muszkatołowa | szczypta |
karkówka | 1/2 wieprzowa |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: