Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta serowo -rybna

3.0
(11)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

makrela wędzona 30 dkg
natka pietruszki 1 peczek
sól do smaku
serek wiejski 1 op
przecier pomidorowy 3 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta serowo -rybna

Rybę obraną i oczyszczoną z ości zmiksować razem z serkiem na jednolitą masę,dodać pokrojoną natkę pietruszki i przecier pomidorowy,doprawić solą i pieprzem do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak